Moss kommune

Bli med på Sykle til jobben-aksjonen - gratis i Moss

Sykle til jobben-aksjonen - Klikk for stort bilde For mange har reisevei til jobben blitt erstattet av hjemmekontor. Men den årlige Sykle til jobben-aksjonen vil gå som normalt i Moss kommune.

Mange gode grunner til å bli med 

Selv om innholdet blir litt annerledes, er det veldig mange gode grunner til å delta.
Aktivitetskampanjen Sykle til jobben som Bedriftsidretten har arrangert siden 1973 får hvert år over 40.000 nordmenn til å velge en aktiv vei til jobben.

Men i år er situasjonen annerledes, og motivasjon for å delta har aldri vært viktigere enn nå.

- Folk er mer isolert på hjemmekontor, og har dermed ikke reisevei til jobben. Noen er også ufrivillig hjemme på grunn av permitteringer, forteller Peter Hovda, ansvarlig for Sykle til jobben aksjonen i Moss kommune.

All aktivitet teller!

Årets Sykle til jobben-kampanje i Moss er tilpasset den pågående korona-situasjonen hvor det ikke lengre bare handler om å velge sykkel som fremkomstmiddel fremfor bil.

- Vi håper å motivere folk til å være mer aktive i hverdagen som for mange oppleves annerledes med en pågående pandemi over oss. Vi håper gjennom denne kampanjen å kunne skape et fellesskap i den tiden vi står i nå, forteller Hovda.

Det siste året har også gjort at flere opplever at de er mindre aktive enn før med både hjemmekontor, samt at aktivitetstilbud for mange har vært nedstengt som følge av koronarestriksjoner.

Hovda tror at deltakelse på Sykle til jobben aksjon vil være en stor motivasjon for alle fra Moss til å komme i gang med fysisk aktivitet.

- All aktivitet gjelder, enten du sykler til jobb, har en aktiv pause fra hjemmekontoret eller gjør noe fysisk aktivitet på fritiden, opplyser han. 

Fine premier og gratis å være med

For ekstra motivasjon for å bli med på årets kampanje, skilter Bedriftsidretten med flotte premier som trekkes blant alle påmeldte.

- Så er det også gratis for alle som bor i Moss å delta på årets Sykle til jobben aksjon, påpeker Hovda.

Aksjonen er i gang – meld deg på

Påmeldingen til årets Sykle til jobben-kampanje er allerede åpnet på www.sykletiljobben.no. Her kan alle som jobber i Moss melde seg på enten som lag med maks fem deltagere eller som individuell deltager. 

Meld deg på Sykle til jobben-aksjonen her 

 

Om Sykle til jobben-aksjonen

Sykle til jobben har holdt på siden 1973 og har etter hvert blitt mye mer enn bare sykkel! Hovedmålene er å stimulere til økt hverdagsaktivitet i tillegg til å ha fokus på en aktiv reisevei til og fra jobb. Du kan registrere all fysisk aktivitet (løping, fotball, gåturer etc) og du bestemmer selv når på dagen du vil være i aktivitet. Se mer informasjon på sykletiljobben.no 

Sykle til jobben-aksjonen arrangeres i 2021 for 48. gang av Norges Bedriftsidrettsforbund. Norges Bedriftsidrettsforbund tilbyr mer enn 50 ulike aktiviteter og er Norges 3. største særforbund med omlag 200 000 medlemmer. 

44 000 deltok i 2019, og vi håper på økt deltakelse i år igjen.