Priser og betaling for parkering

Det er parkeringsavgift på de fleste av kommunens parkeringsplasser. Skiltingen på stedet regulerer avgiftsparkeringen med tidsrom, hvem som lovlig kan parkere på stedet, hva det koster og hvor lenge du kan stå parkert. Avgiftsparkering gjelder også for MC/mopeder så sant ikke annet fremgår av skiltingen. Informasjon om priser finner du i prislisten til høyre på denne siden.

Betaling:

Betal parkeringsavgift umiddelbart etter at du har satt fra deg bilen, og legg kvitteringen godt synlig bak frontruten med riktig side opp. Samtlige parkeringsautomater tar alle gyldige norske mynter.
Betaling med kort:
Det vil være mulig å betale med kort på de fleste av kommunens parkeringsautomater. Dersom man avslutter parkeringen før utgått parkeringstid kan man avbryte parkeringstiden, ved å benytte kortet på nytt i parkeringsautomaten, og man belastes kun for tiden man har stått parkert. Dersom betalingskortet ikke settes inn/dras igjen ved endt parkering blir kortet belastet for den tiden som var forhåndsvalgt.

Betaling med mobiltelefon (Easypark):

Det er mulig å betale med Easypark på de fleste av kommunens parkeringsautomater. Dersom man ønsker å parkere på kommunale parkeringsplasser i avgiftstiden og slippe å bruke mynt eller bankkort, kan man inngå avtale med Easypark om å benytte tjenesten og betale via mobiltelefonen. Hvilke takstgruppe automaten tilhører er merket på hver enkelt automat. Easypark er en betalingsløsning der avtale inngås mellom deg som kunde og Easypark (privat aktør). 
For mer informasjon om Easypark se link til høyre på siden eller ring 03456.

Avgiftstid:

Underskilt 806 Tid - Klikk for stort bilde Hvis parkeringsskiltet har et underskilt som viser klokkeslett, gjelder skiltet kun i det eller de tidsrom som er angitt:
• Sorte tall: mandag - fredag
• Sorte tall i parentes: lørdag
• Røde tall: søndag, helligdag og offentlig høytidsdag

Fant du det du lette etter?

Kontaktinformasjon

Seksjon for vei, vann og avløp
Rådhuset, Kirkegata 15
Postboks 175
1501 Moss

Generelle publikumshenvendelser mellom kl 10-14
Telefon : 69 24 80 00
Mobil : 994 72 949
Beredskap:
951 49 666 - vann og avløp
950 84 750 - vei
Org.nr.: 974579111
Kontonr.: 1080.29.65600
Åpningstid: 08:00-15:45/kl. 15:00 (sommertid 15.5 - 15.9)