Eksterne kartløsninger

hoydedata - Klikk for stort bilde Norgeibilder - Klikk for stort bilde

Kilden:

Kartløsningen til Norsk institutt for bioøkonomi (NIBIO). NIBIO forsker og leverer kunnskap om mat- og planteproduksjon, miljø, kart, arealbruk, genressurser, skog, foretaks-, nærings- og samfunnsøkonomi.

Høydedata.no:

Her får du oversikt over høydedata som samarbeidspartene i Norge digitalt tilbyr på internett. Norge digitalt er et samarbeid mellom alle offentlige virksomheter som har et ansvar for geodata eller er store brukere av slike data. I Forvaltningsløsning Høydedata kan du søke etter, finne informasjon om og få tilgang til høydedata for hele Norge.

Se eiendom:

Se eiendom er Statens kartverks nettløsning for å vise informasjon fra den nasjonale basen for eiendomsdata, bygninger og adresser - matrikkelen, og tinglyste eiere og rettigheter fra grunnboken. Tjenesten er laget for privat bruk.

Norge i bilder:

Norge i bilder er et nettsted realisert i et samarbeid mellom Statens vegvesen, Norsk institutt for Bioøkonomi (NIBIO) og Statens kartverk. Her får du oversikt over ortofoto (målestokkriktige flybilder) som samarbeidspartene i Norge digitalt tilbyr på internett.

I Norge i bilder kan du søke etter, finne informasjon om og få tilgang til ortofoto for hele Norge.

Fant du det du lette etter?

Kontaktinformasjon

Kommunalavdeling for plan, miljø og teknisk
Rådhuset, Kirkegata 15
Postboks 175
1501 Moss

Generelle publikumshenvendelser mellom kl 10-14
Telefon : 69 24 80 00
Org.nr.: 974579111
Kontonr.: 1080.29.65600
Åpningstid: 08:00-15:45/kl. 15:00 (sommertid 15.5 - 15.9)