Eksterne kartløsninger

Klikk for stort bildeKlikk for stort bilde

Kilden:

Kartløsningen til Norsk institutt for bioøkonomi (NIBIO). NIBIO forsker og leverer kunnskap om mat- og planteproduksjon, miljø, kart, arealbruk, genressurser, skog, foretaks-, nærings- og samfunnsøkonomi.

Høydedata.no:

Her får du oversikt over høydedata som samarbeidspartene i Norge digitalt tilbyr på internett. Norge digitalt er et samarbeid mellom alle offentlige virksomheter som har et ansvar for geodata eller er store brukere av slike data. I Forvaltningsløsning Høydedata kan du søke etter, finne informasjon om og få tilgang til høydedata for hele Norge.

Se eiendom:

Se eiendom er Statens kartverks nettløsning for å vise informasjon fra den nasjonale basen for eiendomsdata, bygninger og adresser - matrikkelen, og tinglyste eiere og rettigheter fra grunnboken. Tjenesten er laget for privat bruk.

Norge i bilder:

Norge i bilder er et nettsted realisert i et samarbeid mellom Statens vegvesen, Norsk institutt for Bioøkonomi (NIBIO) og Statens kartverk. Her får du oversikt over ortofoto (målestokkriktige flybilder) som samarbeidspartene i Norge digitalt tilbyr på internett. I Norge i bilder kan du søke etter, finne informasjon om og få tilgang til ortofoto for hele Norge.

Turkart Østfold:

Turkartløsning som dekker Østfold. I kartet finner du i tillegg til stier, skiløyper og annen løypeinformasjon mange kulturminner, utsiktspunkter, badeplasser og lignende. Du kan også finne informasjon om hvilke fiskearter som finnes i over 800 vann i fylket,  jaktkortsoner og hvor du kan få kjøpt jaktkort.

Fant du det du lette etter?