Moss kommune

Strandrydding!

 


Vi ønsker å tilrettelegge så godt som mulig for at dere skal ha en positivt strandryddeopplevelse. Vi er utrolig glade for at så mange av dere bidrar til å rydde de flotte strendene våre! Ta kontakt med oss for mer informasjon om hvordan du kan bidra, eller hvis du har tips og ideer til hvordan vi kan tilrettelegge enda bedre for dere. 


Kontaktinformasjon:

Avdeling for Natur, klima og bymiljø
Mari Frydenlund Grimastad: 977 96 970


Dag Roar Kure  

 Hva gjør Moss kommune?

Vi er behjelpelige med å finne områder som trenger å ryddes, vi deler ut sekker og river, og vi kan komme for å fortelle ditt lag eller forening om utfordringene med marin forsøpling.

Med så mye og flott kystlinje som Moss har, er det viktig å ha fokus på strandrydding. Alle som ønsker kan rydde kystlinjen vår for avfall. Du kan hente en sekk i en av strandryddeboksene, eller få utdelt sekker på Kommunetorget i Dronningens gate 15. Vi har plassert ut strandryddebokser på flere populære strender og turområder i kommunen.  

Når du har plukket en sekk kan du plassere sekken ved nærmeste kommunale avfallsbeholder, eller gi oss beskjed, så henter vi sekken. Send en SMS med kodeord HENT til 2229. Husk å si hvor du har plassert sekken.