Moss kommune

Strandrydding!

Vi ønsker å tilrettelegge så godt som mulig for at dere skal ha en positivt strandryddeopplevelse. Vi er veldig glade for at så mange av dere bidrar til å rydde de flotte strendene våre! Ta kontakt med oss for mer informasjon om hvordan du kan bidra, eller hvis du har tips og ideer til hvordan vi kan tilrettelegge enda bedre for dere. 

Strandryddeuka 2022

Strandryddeuka 2022 er fra 9.-18. september. Hvis du  eller ditt lag/forening har lyst til å bli med finner du mer informasjon om hvordan du kan bidra nedenfor - det er mange strender i den flotte kommunen vår som trenger ryddehjelp.

Mer informasjon om den nasjonale dugnaden i strandryddeuka finner du her: 

Arrangementer i Strandryddeuka - sjekk Hold Norge rent

Planlegge eller registrere aktivitet? Sjekk ryddenorge.no

 

Dag Roar Kure

 

 Hva gjør Moss kommune?

Vi er behjelpelige med å finne områder som trenger å ryddes, vi deler ut sekker og river, og vi kan komme for å fortelle ditt lag eller forening om utfordringene med marin forsøpling.

Med så mye og flott kystlinje som Moss har, er det viktig å ha fokus på strandrydding. Alle som ønsker kan rydde kystlinjen vår for avfall. Du kan hente en sekk i en av strandryddeboksene, eller få utdelt sekker på Kommunetorget i Dronningens gate 15. Vi har plassert ut strandryddebokser på flere populære strender og turområder i kommunen.  

Når du har plukket en sekk kan du plassere sekken ved nærmeste kommunale avfallsbeholder, eller gi oss beskjed, så henter vi sekken. Send en SMS med kodeord HENT til 2229. Husk å si hvor du har plassert sekken.
 

 

Meld ifra

Her kan du melde fra til oss om feil og mangler du observerer på vei, vann, avløp, renovasjon, gatelys, parkering, parker, torg, friluftsområder og forurensning i kommunen.
Meld ifra