Moss kommune

Selvregistrering av positiv hurtigtest

Vi ønsker at du fortsatt registrerer positive hurtigtester for deg eller dine nærmeste. Registreringen gjelder kun for de som bor eller oppholder seg i Moss kommune. 

Hvordan går du frem?

For å få registrert positiv hurtigtest må du logge deg på med elektronisk ID. Trykk på lenken under og start registrering ved å følge stegene inne i registreringsskjemaet.

Her kan du registrere din positive hurtigtest

Registreringen gjelder kun for de som bor eller oppholder seg i Moss kommune. 

Du kan registrere for andre

Du kan også registrere positive hurtigtester for andre enn deg selv, dersom de ikke har anledning til å registrere den med elektronisk ID selv. Du logger deg da inn i løsningen som deg selv, og velger hvem du skal registrere test for. For å registrere test for andre må du ha fødsels- og personnummer for personen.

Registrer og varsle nærkontakter

Inne i skjemaet ber vi deg registrere nærkontaktene dine 48 timer før du fikk symptomer, eller 48 timer før du tok hurtigtesten (hvis du ikke har symptomer). Nærkontakter er de som du har vært mindre enn 2 meter fra,  i over 15 minutter. Husk at du selv må varsle dine nærkontakter.

Hva skjer når jeg har registrert min positive test?

Dersom du har fått dose 3, eller har fått 2 doser og har gjennomgått korona siste tre måneder får du ikke lenger ta PCR- test for å bekrefte positiv hurtigtest. Bruk selvregistreringen i lenken over. 

PCR- test kan du bestille her