Frivillighetens Hus

Frivillighetens hus er et samlested for frivillige organisasjoner i Moss. Her kan deres organisasjon bli med i et kontorfellesskap og få tilgang til møterom. Frivillighetens hus ligger i Byfogd Sandbergs gate 5, 1532 Moss. Det er i samme bygning som Høienhald bad.

Frivillighetens hus ligger i Byfogd Sandbergs gate 5, 1532 Moss. Det er i samme bygning som Høienhald bad.

Frivillighetens hus er et spleiselag mellom organisasjoner, lag, foreninger og selvhjelpsgrupper. Dere blir medlem og betaler fellesutgifter for møterom eller kontorlokaler, alt etter behov. Kommunen gir tilskudd til frivillighetens hus, som har eget styre.

Det åpnes ikke for private arrangement eller politiske partier.

Booke møterom
For å booke møterom må din organisasjon være registrert som bruker av huset, og dere må ha inngått en kontrakt med Frivillighetens hus. Frivillighetens Hus har egen nettside, og den finner du her.

Kontakt Torill Sørenssen, post@moss.frivilligsentral.no, tlf. 922 98 551 dersom deres organisasjon ønsker å bli medlem eller bruke lokalene.

Facebook-side
Du finner mer informasjon og aktuelle saker på Facebook-siden "Frivillighetens hus i Moss" eller via denne lenken.

Moss Frivilligsentral, Eldreliv, frivillighetskoordinator er blant de som har sitt daglige virke i frivillighetens hus. Det er flere frivillige organisasjoner som bruker møterom og har kontor i bygget.