Stengte veier under sykkelritt

I forbindelse med at sykkelrittet Tour of Scandinavia kommer til Moss torsdag 11. august blir det redusert fremkommelighet.

Starten for rittet er i Kanalparken før det går gjennom sentrum til Tigerplassen, videre retning Son, Våler, Svinndal, Råde, Saltnes, Rolvsøy og avsluttes i Sarpsborg ca. kl. 18:00.

LES MER OM SYKKELFESTEN HER!

Hele den detaljerte planen om hvilke veier som stenges i hvilke tidspunkt kan du lese på nettsiden til arrangøren.

Stengte veier er merket med skiltet INNKJØRING FORBUDT etter vedtak fra Statens Vegvesen og kommunen.

Arrangøren ber om at skiltene respekterer og at vi følger vaktenes anvisninger. Nødetatene kan passere og vil få bistand fra arrangørens ledelse. Arrangøren beklager de ulemper stengingen medfører, og ber om forståelse for at tiltak iverksettes for å opprettholde sikkerheten.