Ny direktør for plan, miljø og teknikk

Etter en lang og grundig prosess med mange gode kandidater er det nå tilsatt ny direktør for plan, miljø og teknikk. 

Nils Erik Pedersen er ansatt som direktør for plan, miljø og teknikk. Han starter 1. desember 2023.  - Klikk for stort bildeNils Erik Pedersen er ansatt som direktør for plan, miljø og teknikk. Han starter 1. desember 2023. Privat

Nils Erik Pedersen er ansatt som direktør for plan, miljø og teknikk, og vil tiltre den nye rollen den 1. desember. Han kommer til Moss kommune med erfaring fra både privat og offentlig sektor.
 
- Vi er veldig glade for at Nils Erik Pedersen har takket ja til jobben. Han har den erfaringen, kompetansen og de egenskapene vi har vært på jakt etter til en stilling med ansvar for et såpass stort, viktig og komplekst område i kommunen. Sammen med en erfaren ledergruppe på kommunalområdet har jeg store forventninger til at dette blir et flott bidrag til kommunens ledelse, og til kommunens rolle som samfunnsutvikler, sier kommunedirektør Hans Reidar Ness. 
 
Pedersen har erfaring som kommunalsjef for teknikk, samfunn og kultur i Ås kommune, og har de siste to årene jobbet som selvstendig næringsdrivende, entreprenør og gårdbruker.

- Moss kommune er en stor organisasjon, og jeg er imponert over samarbeidsarenaene mot både statlig sektor, fylkeskommunen og næringslivet kommunen har etablert. Jeg ser spesielt fram til å bli en del av teamet på plan, miljø og teknikk, jobbe videre med å utvikle fagområdet og ta del i de utfordringene som ligger foran oss, sier Pedersen.

Han legger til at det først og fremst blir viktig å bli kjent med ansatte, folkevalgte og ikke minst lokalsamfunnet, og det å søke gode løsninger på utfordringer i det han beskriver som et komplekst fagområde.

- Jeg er spesielt opptatt av dialog og samhandling for å finne gode og balanserte løsninger, og at vi veileder og bistår på best mulig måte innenfor de rammene vi har, sier han.
 
Pedersen har et hjerte for mosseregionen, og har bodd flere steder i kommunen.
 
- Jeg har bodd mange år i Moss, og blant annet på Jeløya, Fuglevik og Ekholt. Da jeg så denne utlysningen tenkte jeg «Yes, denne stillingen har jeg lyst på!». Det har å gjøre med Moss sin sentrale beliggenhet, potensiale for videre utvikling og et hjerte som banker for mosseregionen, sier Pedersen begeistret.