Moss kommune

NAV Moss og Rygge får felles mottakskontor i Kongensgate 34 i Moss

  Vibeke Weibell Eliassen  Moss og Rygge kommuner slår seg sammen og blir en kommune 1. januar 2020, og i den forbindelse blir også NAV Moss og NAV Rygge slått sammen til NAV Moss. Allerede fra 1. desember er det ett felles mottak ved NAV Moss i Kongensgate 34. 

Moss kommune Endringer fra 1. desember
Alle drop-in samtaler for alle som bor i den nye kommunen gjennomføres ved NAV Moss i Kongens gate 34, og det samme vil i hovedsak også timeavtaler.

Medarbeiderne i NAV Moss og Rygge vil fortsatt være lokalisert i de to byggene vi har i dag, så noen unntak kan forekomme. 

 

 

 

 

-  Vi ønsker velkommen til NAV-kontoret i Kongens gate, sier leder i NAV Moss Katarina Kjellsen Gulin. – Her skal vi ta den enkelte innbygger godt i mot, legger hun til. - NAV Moss skal være en synlig og fremtidsrettet samfunnsaktør som får flere i aktivitet og arbeid, og det er viktig for oss å skape gode møter med den enkelte, sier Gulin. 

  

Mottaket i NAV Moss, i Kongensgate 34, har åpningstid hver dag fra kl. 10.00-14.00.

Har du behov for å kontakte NAV Moss?
Du finner informasjon om NAVs tjenester på www.nav.no. Her kan du også sende direktemelding til din veileder via «ditt nav» dersom du ønsker raskt å komme i kontakt med din veileder.

Annen kontaktinformasjon til NAV Moss finner du på nettsiden til NAV.