Halve parkeringsplassen på Myra stengt ut uke 48

...men den åpner igjen til nissetoget 27. november!

Arbeidet med oppgraderingen av parkeringsplassen på Myra har dessverre tatt lengre tid enn antatt. Parkeringsplassen vil derfor være delvis stengt resten av denne uken, og neste uke, uke 48.

Store deler av parkeringsplassen vil i midlertid være tilgjengelig for parkering søndag 27. november - slik at mange som skal i nissetog kan parkere her :-)

Det betyr at halve parkeringsplassen vil være stengt av gangen. De begynner å jobbe på den innerste delen, i nord, før de tar den nærmeste delen, i sør. Det betyr at det blir færre parkeringsplasser der de neste ukene. På natten er fortsatt hele plassen stengt og det er forbudt å parkere her.

Myra er den store parkeringsplassen som ligger på høyre side av veien når du kjører mot sentrum fra Mosseporten. Her har det vært manglende dekke, og vi startet i slutten av september med å «pusse opp».

Helt stengt på nattestid

Mellom klokken 22.00 og 06.00, mandag til fredag, ut hele anleggsperioden vil parkeringsplassen være helt stengt.

Myra parkeringsplass delvis stengt