Moss kommune

Ferieklubben sommer 2022

Sommeren nærmer seg og ferieklubben kan friste med hele 104 spennende aktiviteter utover sommeren.

Det gikk absolutt ikke som planlagt i går da vi lanserte ferieklubbens tilbud for sommeren. Det beklager vi på det aller sterkeste!

I dag prøver vi igjen, og krysser alt vi har for at det skal fungere!

Hvis du opplever at du blir kastet ut eller det låser seg, så må du oppfriske nettsiden og prøve igjen. Men er det da fullt på det aktuelle tilbudet, så er det dessverre ingenting å gjøre med.

Vi rydder samtidig opp i påmeldingene fra i går, og for dem som har blitt dobbeltbelastet, så betaler vi tilbake. Har du opplevd feil med betaling så ber vi deg sende en epost til ferieklubben@moss.kommune.no

Lenken for påmelding legges ut kl. 13.

Påmeldingsskjema

Merk at noen av aktivitetene har direkte påmelding til arrangøren.

Dessverre er det av og til noen utfordringer med veldig stor pågang knyttet til påmeldingen. Vi ber om forståelse for dette, skulle det bli noen tekniske utfordringer. Vi vil åpne påmeldinger gradvis, så følg med utover dagen hvis det er feil på siden, eller om aktiviteten du ønsket ble fylt opp veldig raskt. Det kan bli flere ledige plasser etter hvert som vi får oversikt over påmeldingene.

De fleste aktivitetene som har påmelding direkte til arrangør åpner også sin påmelding 1. juni, foruten aktivitet nr. 32 som åpner noe før.

Sommerens ferieklubb vil ha aktiviteter i uke 25, 26, 27, 31 og 32.Det er ikke venteliste på aktivitetene, men hvis det er stor pågang og interesse, vil vi se på muligheten for å sette opp ekstra aktiviteter. I så tilfelle vil dette informeres om på våre nettsider.

Ferieklubben sommer -22 (PDF, 262 kB)

Vi gleder oss masse og håper vi sees!