Moss kommune

Bli med på høstens mest fantastiske byggprosjekt – Ephemeral Tower

I samarbeid med Moss kommune/Byliv Moss og Moss i Sentrum inviterer nå Østfold Internasjonale Teater mossinger i alle aldre til å bli med på høstens mest fantastiske byggeprosjekt, The Ephemeral Tower.

Ephemeral Tower – hva er det?

Ephemeral Tower er et kunstprosjekt i regi av den franske kunstneren Olivier Grossetête. Prosjektet har vært gjennomført rundt omkring i verden og Europa, og  nå står Moss for tur. Kunstneren har tidligere sammen med innbyggerne laget monumentale bygg i Moskva, Marseille og Sydney, og nå skal Koketårnet fra den gamle cellulosefabrikken på Verket rekonstrueres.


Når og hvor?

Bli med på gratis workshop. Første del av oppbyggingen vil foregå innendørs i gratis verksteder:

Daglig, 30. august – 3. september
kl 10-12 kl 12-14 og kl 18-21. Velg en dag og et tidspunkt som passer for deg!

Her kan deltakere i alle aldersgrupper være med på å lage de gigantiske byggeklossene tårnet skal settes sammen av. Dette er en morsom og aktiv opplevelse for alle mellom 9 og 100!

Meld deg på her

MER OM GRATIS WORKSHOPS >>

Bli med på bygging

Lørdag inviteres både deltakere fra verkstedene og alle andre til å bli med på reise det storslåtte bygget på den gamle Peterson-tomta på Verket! Ved hjelp fra hundrevis av innbyggere, uten noe maskinkraft, kan det midlertidige teatret strekke seg så høyt som 22 meter og veie mer enn ett tonn!
Verket, lørdag 4. september fra kl 10:00- 19:00 (omtrentlig sluttid)
Kom og gå når det passer.

Bli med på riving

Ephemeral betyr flyktig – og det monumentale kunstverket får stå i bare et døgn. Søndag rives den storslåtte konstruksjonen på samme måte som den ble bygget opp: I felleskap.

Verket, Søndag 5. september fra kl 15:00-16:30 (omtrentlig sluttid)
De brukte pappeskene skal selvsagt resikuleres etterpå. 

All påmelding skjer her

Bakgrunn og mer informasjon 

Du finner masse god informasjon om prosjektet på nettsiden til Østfold Internasjonale Teater. 

Østfold Internasjonale Teater

Byliv Moss 

Moss kommune har gjennom Byliv Moss og Moss 2020 hatt et treårig samarbeid med Østfold Internasjonale Teater om kunst i offentlig rom, og Ephemeral Tower gjennomføres som en del av dette samarbeidet.