Barnehageuke på kommunetorget!

Har du spørsmål om barnehageplass, om barnehageopptaket eller hvordan det er å ha barn i barnehage?

Bilde av barneføtter i ring - Klikk for stort bildeVelkommen til barnehagene i Moss

Vi har satt av til å snakke om barnehager på kommunetorget. Onsdag til lørdag kan du møte to ansatte fra kommunen som jobber med barnehager og barnehageopptaket i Moss kommune.

Kanskje har du lurt på:

• Hva koster en plass i barnehagen, og finnes det ordninger for å betale mindre for en barnehageplass hvis man har lite inntekt?
  • Er det mye utstyr som trengs for å gå i barnehagen, og må barnet mitt gå i barnehagen hver dag, for at jeg skal få plass?
  • Må barnet mitt starte i barnehagen i august, selv om permisjonen min ikke går ut før i oktober?
  • Hvordan søker jeg barnehageplass?

Alt dette, og nesten alle andre spørsmål om barnehage kan du få svar på, onsdag - lørdag,  på kommunetorget:

• Onsdag 1. februar kl. 12-14
  • Torsdag 2. februar kl. 15-17