Forhandlingsutvalget

Fra venstre: Hans Jørn Rønningen (Rygge Ap), Harald Fløgstad (Rygge H), Inger-Lise Skartlien (Ordfører i Rygge), Tage Pettersen (Ordfører i Moss), Anne Bramo (Moss Frp) og Hanne Tollerud (Moss Ap) - Klikk for stort bilde Anastassia Dyrkorn Ordfører i Moss, Tage Pettersen (H) og ordfører i Rygge Inger-Lise Skartlien (Ap) er i gang med arbeidet med å forme det politiske  grunnlaget for en ny kommune.

Fra venstre: Hans Jørn Rønningen (Rygge Ap), Harald Fløgstad (Rygge H), Inger-Lise Skartlien, Tage Pettersen, Anne Bramo (Moss Frp) og Hanne Tollerud (Moss Ap)

Publisert av Tale Westvik. Sist endret 29.06.2016

Forhandlingsutvalget signerte i april en intensjonsavtale om å bygge ny kommune. Intensjonsavtalen var på åpen høring og ble deretter vedtatt i de to kommunestyrene i juni.

Forhandlingsutvalget

Fra Moss: ordfører Tage Pettersen (H), gruppeleder for Ap, Hanne Tollerud og gruppeleder for Fremskrittspartiet, Anne Bramo. I tillegg møtte rådmann Bente Hedum og tverrfaglig koordinator Tale Westvik fra administrasjonen.

Fra Rygge: ordfører Inger-Lise Skartlien (Ap), gruppeleder for Ap, Hans Jørn Rønningen og gruppeleder for Høyre, Harald Fløgstad. I tillegg møtte rådmann Ivar Nævra og  personal og organisasjonssjef, Rolf Klokkerud fra administrasjonen.

Org.nr.: 944383476