Aktuelle temaer

Kommunereform

logo.png - Klikk for stort bilde logo rygge.png - Klikk for stort bilde

Regjeringen vil styrke lokaldemokratiet og gjennomfører derfor en kommunereform. Målet er å få større, mer robuste kommuner med økt makt og myndighet.

Moss kommune har sammen med Rygge kommune vedtatt å bygge nye Moss kommune.

Trafikk

Mengden av luftforurensning endrer seg avhengig av vær- og vindforhold.

Fellesnemnda er satt ned av de to kommunestyrene og er sammenslåingens øverste politiske organ. Fellesnemnda skal ta stilling til alle prinsipielle forhold i sammenslåingsprosessen frem mot 1. januar 2020. Det sitter 22 folkevalgte politikere i fellesnemnda, 11 fra hver kommune.

Ordfører i Moss, Tage Pettersen, er leder av nemnda.

Møtedatoer, saksliste og protokoll finner du her:

Saksinnkalling til midlertidig fellesnemnd mellom Moss og Rygge

Kommunene Moss, Rygge, Råde og Våler har gjennom det oppnevnte utredningsutvalget utredet og anbefalt en ny kommunestruktur for Mosseregionen.

Forhandlingsutvalget

Ordfører i Moss, Tage Pettersen (H) og ordfører i Rygge Inger-Lise Skartlien (Ap) er i gang med arbeidet med å forme det politiske  grunnlaget for en ny kommune.

Fra venstre: Hans Jørn Rønningen (Rygge Ap), Harald Fløgstad (Rygge H), Inger-Lise Skartlien, Tage Pettersen, Anne Bramo (Moss Frp) og Hanne Tollerud (Moss Ap)

Moss kommune sine sider i Moss Avis: overskrift

Les alle utgaver av infosidene i Moss Avis.

Togavgang

Det er en stor investering som skal gjøres i byen vår og et tema som engasjerer mange. Vi har samlet informasjon om planleggingen og fremdriften for arbeidet på denne siden og vil oppdatere jevnlig slik at alle interesserte kan følge med på arbeidet.

Org.nr.: 944383476