Aktuelle temaer

Kommunereform

Klikk for stort bildeKlikk for stort bilde

 

 

 

Regjeringen vil styrke lokaldemokratiet og gjennomfører derfor en kommunereform. Målet er å få større, mer robuste kommuner med økt makt og myndighet. 

Moss kommune har sammen med Rygge kommune vedtatt å bygge nye Moss kommune.

Mengden av luftforurensning endrer seg avhengig av vær- og vindforhold. 

 

 

 

Fellesnemnda er satt ned av de to kommunestyrene og er sammenslåingens øverste politiske organ. Fellesnemnda skal ta stilling til alle prinsipielle forhold i sammenslåingsprosessen frem mot 1. januar 2020. Det sitter 22 folkevalgte politikere i fellesnemnda, 11 fra hver kommune.  

Ordfører i Moss, Tage Pettersen, er leder av nemnda.

Møtedatoer, saksliste og protokoll finner du her:

Saksinnkalling til midlertidig fellesnemnd mellom Moss og Rygge

Kommunene Moss, Rygge, Råde og Våler har gjennom det oppnevnte utredningsutvalget utredet og anbefalt en ny kommunestruktur for Mosseregionen.

Ordfører i Moss, Tage Pettersen (H) og ordfører i Rygge Inger-Lise Skartlien (Ap) er i gang med arbeidet med å forme det politiske  grunnlaget for en ny kommune.

Fra venstre: Hans Jørn Rønningen (Rygge Ap), Harald Fløgstad (Rygge H), Inger-Lise Skartlien, Tage Pettersen, Anne Bramo (Moss Frp) og Hanne Tollerud (Moss Ap)

Les kunngjøringer fra Moss avis her: www.moss.kommune.no/kunngjoringer/

Bane NOR skal bygge 10 km dobbeltspor på strekningen fra Sandbukta i nord til Såstad i Rygge i sør, inkludert to tunneler og en ny jernbanestasjon i Moss på ca. 800 meter. 

Fant du det du lette etter?

Kontaktinformasjon

Moss kommune
Rådhuset, Kirkegata 15
Postboks 175, 1501 Moss
Telefon : +47 69 24 80 00
Org.nr.: 944383476
Åpningstid: 08:00-15:45