Bli med å utvikle Moss sentrum!

Høyvekta - Klikk for stort bilde Moss kommune har sammen med Moss i sentrum, Moss gårdeierforening, MNU og Moss industri -og næringsforening tatt initiativ til en stor satsing på utvikling av Moss sentrum frem mot byjubileet i 2020.

Publisert av Anastassia Dyrkorn. .

Dato: 28 mars
Sted: Verket Scene
Tid: 18.00-21.00
Registrering og enkel servering fra 17.30
Påmelding innen 27 mars
Vejle kommune ved Bodil Øllgaard holder et inspirerende foredrag om hvordan Velje jobber med byutvikling.

Nå trenger de hjelp fra innbyggerne, og inviterer derfor til 2 åpne møter. Her vil det bli diskutert hva ønskene er for sentrum og hvordan den best kan utvikles.
– Vi står foran en virkelig stor satsing på Moss sentrum, og det må gjøres på en bærekraftig måte. Det gjelder å skape attraktivitet og opplevelser. Sentrum står foran en renessanse, spår byplanlegger Terje Pettersen.

Varme i gågata, ny belysning og ny lekeplass i Kirkeparken er blant tiltakene som allerede er gjennomført.
– Den nye lekeplassen er utrolig vellykket og viser at folk er motivert til å benytte seg av tilbudene i sentrum. Målet må være at gatene er fulle også. Et levende sentrum er alfa og omega for enhver by. Vi har store ambisjoner for Moss, sier leder i Moss i sentrum, Kristin Utakleiv.

Vi må se byen med nye briller og stimulere mossingene til å oppdage hvilken perle de bor i. Vi må løfte frem byens mange kvaliteter.

Alle er velkomne til møtet med innspill på hvordan sentrum kan utvikle seg positivt videre.

Org.nr.: 944 383 476