Ledige stillinger

Du søker elektronisk på ledige stillinger i Moss kommune. Se ytterlige informasjon her om hvordan du søker.

Ta kontakt på telefon 69 24 80 31 eller 69 24 80 40 dersom du får problemer med søknadsskjemaet, eller du har spørsmål til dette.

Har du spørsmål i forbindelse med en eller flere utlyste stillinger, finner du kontaktinformasjon i utlysningsteksten.

 


Ved økonomiavdelingen er det ledig 100% fast stilling som regnskapscontroller.

Ved Tjenestekontoret er det ledig 100% fast stilling som saksbehandler for helse- og omsorgstjenester. 

Ved Tjenester For Funksjonshemmede er det ledig fast 100 % stilling som fagansvarlig vernepleier i turnus.

Moss kommune har ledige faste stillinger i skolehelsetjenesten.

Moss Havn

Moss Havn har for tiden en ledig fast stilling som prosjektingeniør. 
Moss Havn KF er et kommunalt foretak heleid av Moss kommune. Havnen er Norges tredje største containerhavn og i første rekke en tilrettelegger og et nav for utvikling av lokalt og regionalt næringsliv. 

Ved hjemmebaserte tjenester er det fra dags dato flere ledige stillinger som sykepleier i turnus, både faste og vikariater i stillingsstørrelse 75 - 100 %.
I tillegg har vi ledig to faste nattstillinger i stillingsstørrelse 62,44 %. 

rygge_spore

Vi søker toppleder til å bygge en livskraftig og attraktiv kommune! - Moss kommune

Moss og Rygge kommuner har vedtatt å bli en ny kommune fra 1.1.2020. Den nye kommunen vil få et areal på 137 km2 og om lag 50.000 innbyggere. Kommunen har en svært sentral beliggenhet mellom Oslo og svenskegrensen, og er et samferdselsknutepunkt med fire-felts motorvei, dobbeltsporet jernbane, fergeforbindelse over Oslofjorden,  havn og militær flyplass. Dette er et vekstområde i Østfold, med et aktivt næringsliv, høy bostedsattraktivitet, vakre omgivelser og gode tjeneste-, kultur- og fritidstilbud.

Ved Tjenester For Funksjonshemmede er det ledig 5 faste 25% stillinger som fagarbeider i turnus i nyetablert team med fokus på forebygging av vold og trusler i tjeneste. 

Ved Tjenester For Funksjonshemmede er det ledig 3 faste 75% stillinger som fagarbeider i turnus i nyetablert team med fokus på forebygging av vold og trusler i tjeneste. 

Ved Tjenester For Funksjonshemmede er det ledig 3 faste 67% stillinger som fagarbeider med arbeid på natt i nyetablert team med fokus på forebygging av vold og trusler i tjeneste. 

Fant du det du lette etter?