Reier barnehage og skole er Miljøfyrtårn

7. desember var store og små var samlet i skolegården på Reier. Ordfører Tage Pettersen var på besøk for å dele ut Miljøfyrtårn-diplom!

Publisert av Cecilie Kildahl. Sist endret 16.12.2014

Reier skole og barnehage mottar Miljøfyrtårndiplom Dagrun Fledsberg Miljøfyrtårn Reier Barnehagebarn og elever MFT-utdeling

Reier barnehage og skole har barn fra 1 år til 13 år, og alle sammen har vært med på å gjøre barnehagen og skolen grønnere. Dette er gjort med Miljøfyrtårn som verktøy. Reier barnehage og skole var den 6. skolen og den 5. barnehagen i Moss som ble Miljøfyrtårn.

Virksomheten ønsker å jobbe for å være et godt Miljøfyrtårn framover, ha fokus for at de nye rutinene skal sitte og involvere alle ansatte, barn og elever i kildesortering. Både skolen og barnehagen har kompostbinger som vil bli brukt i pedagogisk sammenheng. Skolen vil hvert år dele ut en miljøpris til beste trinn. Dette gjøres på skolens sommeravslutning. Det er viktig for skolen og barnehagen å ta vare på sitt flotte nærmiljø, og har ryddeaksjoner jevnlig.

Skolen og barnehagen har forpliktet seg til å jobbe for en grønnere hverdag innenfor innkjøp, transport, energi og avfall.

Det er lov å bruke hue er sangen barna på Reier sang.

Amalie Sunde (elev på Reier skole) leste opp diktet Vår Jord (PDF, 216 kB), som hun hadde skrevet til anledningen. Et vakkert dikt!

Gratulerer med Miljøfyrtårn-status!

Barnehage Reier
   

Søk

Snarveier

  • Utskriftsvennlig versjon SkilleTegn
  • Søk SkilleTegn
  • Tips en venn SkilleTegn
  • Legg til favoritter

Skriftstørrelse

Normal skriftstørrelse Større skriftstørrelse Størst skriftstørrelse

Kontaktinformasjon

Reier barnehage Brageveien 9
1515 Moss
E-post : dagrun.fledsberg@moss.kommune.no
Telefon
: 69248055/mob.468 61 171

Org.nr.
: 991 371 907
Åpningstid
: 06:45 - 17:00
Moss kommune på Facebook
Skole - pålogging
Jernbaneplanlegging
Redaktør Eva Eek      Sideansvarlig Tina Blattmann      Webmaster