Felles infoside i Moss Avis
Kommunereformarbeid
Friluftslivets år

Skulpturbyen

Fotograf: jew
Elgen - sokkelrelieff øst
jew
   

Kulturskole for alle!

Strykeorkester Parkteatret 08

Kulturskolen har som mål å være et kreativt ressurssenter som skal gi barn og ungdom mulighet til å utvikle sine skapende og utøvende evner i et miljø preget av kunnskap, glede, kvalitet og mangfold.

Publisert av Jo Fahlstrøm. Ansvarlig Lars Jegleim. Sist endret 13.08.2014

Opptak av elever:  For å kunne søke om opptak må man være bosatt i Moss, Rygge, eller Våler. Det kreves ingen spesielle forkunnskaper for å bli tatt opp som elev. Kulturskolen er åpen for alle, enten man er ekstra talentfull, bare har lyst til å prøve seg på et kulturfag, har funksjonshemminger, har fremmedkulturell bakgrunn osv.

Dersom det melder seg flere søkere enn det er plasser, må noen stå på venteliste. Opptakskriterier (PDF, 174 kB)for elevplass i kulturskolen og elevreglement (PDF, 140 kB) er vedtatt i skole-, oppvekst-, og kulturutvalget (SOK).

Påmelding - søknadsfrist:  Kulturskolen har elektronisk søknadsskjema via Moss kommunes hjemmeside. Søknadsfrist er 1. juni. Søknader mottas imidlertid gjennom hele skoleåret da søknadsdato er avgjørende for elevopptaket.

Innmelding på kulturskolen er bindende når tildelt plass, tid og sted for undervisningen er akseptert av begge parter (etter 2 prøveganger). Påmeldingen gjelder da for resten av skoleåret.  

Oppsigelse / permisjon:
Oppsigelse av elevplass må meldes skriftlig til kulturskolens administrasjon og senest innen 1. mai. Dersom man ønsker å avbryte undervisningen midt i skoleåret må man likevel regne med å betale hele elevavgiften.
Permisjon fra undervisning kan innvilges inntil 1 skoleår.

Om kulturskolen:  Kulturskolen sorterer administrativt under kulturtjenesten. Se øvrige informasjon om: Undervisningstilbud, priser, skolerute, lærere, administrasjon

Kulturskolen forside
Publisert 10.02.2015
Hanna Paulsberg

Utøver du en eller annen form for kulturuttrykk, er under 20 år, og har en drøm relatert til dette som du kanskje trenger litt starthjelp til? Norsk kulturskoleråd deler hvert år i samarbeid med Norsk Tipping, ut 100 stipender à 10.000 kr! 

Publisert 21.11.2014

Her finner du informasjon om arrangementer / konserter (PDF, 105 kB). NB! Listen oppdateres med jevne mellomrom. 

   

Søk

Kontaktinformasjon

Moss kommune Rådhuset, Kirkegata 15 Postboks 175, 1501 Moss
E-post : post@moss.kommune.no
Telefon
: +47 69 24 80 00

Org.nr.
: 944 383 476
Åpningstid
: 08:00-15:45

Skriftstørrelse

Normal skriftstørrelse Større skriftstørrelse Størst skriftstørrelse

Snarveier

  • Utskriftsvennlig versjon SkilleTegn
  • Søk SkilleTegn
  • Tips en venn SkilleTegn
  • Legg til favoritter
Skole - pålogging
Moss kommune på Facebook
Jernbaneplanlegging
Rådmann Bente Hedum      Kommunalsjef Are H. Solvang      Mottak post E-post